Kemp a koupaliště Želízy

Kemp Želízy se nachází v CHKO Kokořínsko a je výborným výchozím bodem pro milovníky turistiky, cyklistiky a hlavně pro všechny, kdo mají rádi krásnou přírodu. Okolní lesy jsou známým houbařským rájem.

Kemp je jednoduše, ale účelně vybavený. Nabízí tří až šestilůžkové chatky s celkovou kapacitou 60 lůžek a prostor pro stany. Ve spodní části kempu je posezení a kiosek s občerstvením, točeným pivem a zmrzlinou. Parkoviště je centrální v prostorách kempu. V areálu kempu je k dispozici Wi-Fi připojení.

Přímo v okolí Želíz je spousta míst, která doporučujeme navštívit, např. výtvory vytesané do pískovcových skal, které jsou dílem Václava Levého. Nejznámější jsou Čertovy hlavy, Klácelka, Had, Harfenice.

Koupaliště je od areálu kempu vzdáleno 200 m. Provozujeme venkovní bazén o velikosti 20×40 m s odděleným brouzdalištěm a dětskou skluzavkou. Koupaliště je vybaveno sociálním zařízením, sprchami i kabinkami pro převlékání. Zapůjčujeme slunečníky, lehátka, společenské hry, karty, míče, prodáváme nafukovací lehátka, kruhy, rukávky a hračky pro děti.