Penzion U Čápa (Ubytování)

Nabízíme ubytování v nově vybudovaném rodinném penzionu v Orlických horách. Oceníte zde pohodu malé a klidné lokality, ale i výhodu 600 m vzdálené sjezdovky Buková hora, která je součástí Skiareálu Červená Voda. Jedná se o plně vybavené byty.

Dispozice jednotlivých bytů spolu s příslušenstvím tvoří rodinné apartmány. Byty č. 2, 3, 6 a 7 jsou prostorné, s jednou nebo dvěma místnostmi, vybavené čtyřmi lůžky. Menší byty č. 4 a č. 5 se dvěma lůžky vyhoví potřebě jedinců i manželských párů. Byt č. 8 je vhodný pro větší společnost. Bydlí zde pohodlně 8 osob. V každé ze dvou ložnic je manželské dvojlůžko a palanda, součástí bytu je i obývací kuchyň a předsíň. Všechny byty je možno na požádání doplnit přistýlkou. Byty mají vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem. Každá kuchyně je vybavena lednicí, elektrickým vařičem, mikrovlnnou troubou a rychlovarnou konvicí. Základní kuchyňské nádobí je doplněno různým náčiním k vaření. Také je zde pro Vás připraven uvítací balíček: káva, čaj, cukr.
V každém apartmánu je televize a DVD přehrávač.
Společenská místnost v přízemí poskytne při špatném počasí zábavu všem hostům – dospělým i dětem. Jsou v ní různé společenské hry, elektronické šipky a stolní fotbal.