Business Centrum Mikrotechna a.s.

Developerská firma, která se stará o projekt od samého začátku až po prodej. Naší hlavní devizou je pečlivá příprava každé akce, individuální přístup, řízení projektu od začátku do konce vlastními silami a dokonalé zpracování. Proto se nepouštíme do realizace mnoha akcí najednou. Máme za sebou již několik úspěšných projektů. Veškeré akce jsou financovány z vlastních zdrojů. Nemáme žádné bankovní úvěry, ani pohledávky po splatnosti.

Jako příklad úspěšné realizace můžeme uvést výstavbu areálu 20 RD v Praze 5 Lipencích, který byl kolaudován v 4. čtvrtletí roku 2008. Tuto akci jsme řídili od začátku (zpracování studie a projektu pro územní rozhodnutí) až do samého konce výstavby jako stavebník a prodejce jednotlivých domů.

Na začátku roku 2011 jsme dokončili polyfunkční dům v Průhonicích. V přízemí domu je pobočka ČSOB a luxusní byty v domě již byly prodány. V Praze 5 Lipencích v Jílovišťské ulici byl zrealizován projekt 4 řadových domů, které jsou již prodány. O několik set metrů dále jsme dokončily výstavbu 2 dvojdomů, a proběhla již i kolaudace.

Dalším projektem je výstavba bytového komplexu Kateřinky, Praha 4 Újezd, ul. Na Křtině. Projekt bude řešen třemi bytovými domy A, B a C. Práce byly zahájeny v roce 2014 stavbou objektu C, který je již z poloviny vyprodán. Společnost Mikrotechna s.r.o. se po založení Business Centra Mikrotechna a.s. zabývá správou a pronájmem vlastních nemovitostí.