Autokemp Orlice (Autokemp, půjčovna lodí)

Autokemp je každoročně otevřen od dubna do poloviny října a jeho kapacita je 60 míst ve čtyřlůžkových chatkách a 70 míst pro stany nebo karavany. Během sezóny lze v autokempu a jeho okolí provozovat mnoho sportovních aktivit a přímo v autokempu jsou každoročně pořádány sportovní pobyty pro celou rodinu.

V autokempu je v provozu bufet se zahrádkou, který zajišťuje pro klienty snídaně a v průběhu dne rychlé občerstvení s teplými i studenými pokrmy a velkým výběrem nápojů. V sezoně zde probíhají společenské i spontánní akce. Součástí bufetu je klubovna, kde se nachází dětský koutek.

Venku pak stojí pro potěšení velkých i malých trampolína a dětské hřiště s houpačkami, pískovištěm a skluzavkou. V tomto prostoru najdete také ohniště pro grilování a táboráky. Prostorná sociální zařízení (WC + sprchy s mincovními automaty na teplou vodu) jsou udržovaná v perfektní čistotě. Společná kuchyňka vybavená elektrickými vařiči, ledničkami a dřezy na nádobí je také k dispozici všem návštěvníkům kempu.

Již 12 let v autokempu dobře funguje půjčovna lodí a ostatního vodáckého materiálu k výletům po Divoké a Tiché Orlici s celoročním provozem.