Penzion Buchlovský dvůr (Provozovna)

Stylové ubytování ve dvou až čtyřlůžkových apartmánech v klidném podhradí Buchlova. Apartmány se skládají z ložnice, samotného sociálního zařízení a obývací části s kuchyňským koutem. Jsou umístěné ve stavení, které je staré několik staletí a které na Vás doslova dýchne osobitou atmosférou.
Pro hosty penzionu je připravena velká společenská místnost v rustikálním stylu. Příjemné posezení znásobí atraktivita historických kamenných zdí. V přízemí je dále k dispozici recepce, úschovna kol, lyží a dalšího sportovního vybavení. Na zahradě penzionu se nachází rybník s posezením a dětským hřištěm.

Možnost uspořádání různých společenských událostí jako oslavy, firemní večírky a školení, silvestrovské večírky, přátelská či rodinná setkání. Po dohodě lze zajistit občerstvení např. formou rautu, ochutnávku místních vín nebo vystoupení živé cimbálové kapely.

Pro Váš svatební den je k dispozici je velká zastřešená zahradní pergola s možností vyhřívání a s hlavní svatební tabulí až pro 75 osob. Samotný obřad se může odehrát v salonku, pod širým nebem na zahradě penzionu nebo na louce obklopené lesy přímo pod penzionem.