IZOSTAV Industry s.r.o.

Našim cílem je poskytovat kompletní a vysoce profesionální služby v oblasti protipožární i antikorozní ochrany s návrhem optimálního řešení konkrétní stavby či požadavku investora.

Provádíme kompletní antikorozní ochranu ocelových konstrukcí s dlouhodobým účinkem přímo na stavbách nebo v temperovaných prostorách našeho areálu v Kropáčově Vrutici. Antikorozní úpravu provádíme dle požadavku odběratele technologií tryskání, metalizování, šopování a následným nástřikem na všechny druhy ocelových konstrukcí.

Specializujeme se na aplikaci protipožárních nátěrů na ocelové a dřevěné konstrukce jako jsou např. Pyrostop Steel, Interchar, Hempacore, Flamgard a další. Součástí aplikace požárních nátěrů je dimenzace nátěrových tlouštěk a volba vhodného nátěrového systému. Kompletní aplikaci jsme schopni zajistit jak na stavbě po celém území EU, tak na naší dílně v Kropáčově Vrutici.

Dále zajišťujeme montáž systémů protipožárních ucpávek HILTI, INTUMEX, Promat a Dunamenti.

Předností při uplatňování výše uvedených činností je používání materiálů od renomovaných dodavatelů a používání speciální techniky. Veškeré činnosti jsou realizovány v souladu se systémem jakosti ČSN EN ISO 9001:2016.