Pension Köhler

Pension s celoročním provozem. V podkrovní jsou vybudované dva čtyřlůžkové pokoje s kompletním sociálním vybavením, kuchyňkou a jídelním koutem. V přízemí se nachází tří, čtyř a pěti lůžkové pokoje s kompletním sociálním vybavením a kuchyňkou. V suterénu pensionu je vybudovaný dvou a třílůžkový pokoj. K těmto dvěma pokojům přísluší jedna kuchyňka a jedna koupelna. Všechny pokoje jsou vybaveny TV, telefonem a pevným připojením na internet nebo Wi-Fi.

Dále se v suterénu nachází společenská místnost vybavená velkou stereofonní televizí, videem, počítačem volně přístupným na internet a DVD. Pro ubytované hosty je krytý vyhřívaný plavecký bazén rozměr 4 x 8 m ZDARMA, dále za poplatek sauna a vířivá vana. V suterénu bazénové haly je herna se stolním tenisem a šipkami. Vinárna na noční posezení s možností výběru kvalitních vín z našeho vinného sklípku.

Na pozemku pensionu je pro letní období vybudované dětské hřiště (houpačky, víceúčelový domeček se skluzavkou i pískovištěm, dále trampolína a ruské kuželky. Příjemné prostředí doplňují i dvě fontány. K dispozici je i travnaté hřiště pro hraní různých míčových i jiných her.